Nieuws

Gouds paasontbijt 2023
Sinds 2016, jaarlijks op tweede Paasdag, mag heel Gouda en wie verder wil, aanschuiven bij het gratis PaasOntbijt op de Markt in de historische binnenstad. Elk jaar ziet het er prachtig uit bij het met rijk gevulde tafels en vrolijke, vriendelijke bediening en heel veel mensen. Dit jaar is het thema: Het Groene Hart! Het Paasontbijt is de plek waar Gouwenaren elkaar ontmoeten en elkaar letterlijk zien zitten. Wie je ook bent, wat je ook doet, rijk, arm, dik, dun, alle kleuren, maten, opvattingen, karakters en leeftijden zijn hééél welkom! Samen zijn we de stad.
23-03-2023
Save the date: Stille Week
Tijdens de Stille Week voor Pasen zullen er op woensdag, donderdag en vrijdag diensten zijn in de avond. We gaan door met de Live like Jesus-serie en zullen kijken naar de bewogenheid van Jezus voor mensen, om te dienen en te bidden. Benieuwd naar wat pastor Jeroen en anderen hierover zullen vertellen? Houd deze avonden alvast vrij in je agenda (en regel een oppas) om erbij te zijn.
23-03-2023
NIEUWE MUZIEK: Glorie – GODcentre Utrecht Worship
Van nu tot in eeuwigheid mogen en zullen we samen God aanbidden. In Openbaringen lezen we over de verheerlijking van het Lam, Jezus. Hij stierf voor ons en bracht door zijn perfecte offer verzoening.
16-03-2023
Opwekking 2023
Samen naar opwekking! Samen God groot maken met meer dan tienduizenden christenen! Hoe tof is dat! Iets waar jij zeker bij moet zijn! Dus ga jij mee met GODcentre Gouda?
30-01-2023
Naar het archief