Nieuws

Vrouwendag: Een bijzondere dag vol inspiratie en samenzijn
Wat een onvergetelijke Vrouwendag! Op 25 november was het zover: de vrouwendag! En wat was het een geweldige dag. Was jij erbij dit jaar? Lees snel terug hoe fantastisch het was! Was je er niet bij? Ontdek snel wat je hebt gemist en waar je de volgende keer echt bij wilt zijn!
30-11-2023
kerstprogramma 2023
Het is bijna december en dat betekent? BIJNA KERST! Wat kijken we ernaar uit om samen de geboorte van Jezus te vieren! Waar ben jij bij? Bekijk snel het programma!
28-11-2023
Terugblik: Helen Trowbridge
Alweer een maand geleden hadden we Helen Trowbridge in ons midden en zij bracht een krachtige boodschap, we nemen dan ook graag de tijd om terug te blikken op deze boodschap!
10-11-2023
Danken, Dromen, Doen ~ Preek 5 jarig jubileum, staat nu online!
Op zondag 24 september bestond GODcentre Gouda Alweer 5 jaar! Om dat te vieren hebben we een geweldig feest gehad met elkaar! En de preek staat nu online!
09-11-2023
Parkeren
Beste gemeenteleden, We zien hoe Gods hand rust op onze gemeente en steeds meer mensen toevoegt aan ons aantal. Dit brengt echter wat praktische punten met zich mee. Er zijn niet genoeg parkeerplaatsen op ons eigen terrein. Nu hebben de buren ons gevraagd niet meer op hun parkeerterrein te parkeren. Daarnaast is parkeren buiten parkeervakken beboetbaar! Let hier dus op!
22-05-2023
NIEUWE MUZIEK: Glorie – GODcentre Utrecht Worship
Van nu tot in eeuwigheid mogen en zullen we samen God aanbidden. In Openbaringen lezen we over de verheerlijking van het Lam, Jezus. Hij stierf voor ons en bracht door zijn perfecte offer verzoening.
16-03-2023
Naar het archief