Onze familie

Kinderkerk (0-12 jr.)

God’s Power Kids is voor alle kinderen t/m 12 jaar. Elke week is er een toffe dienst op het niveau van verschillende groepen: van baby en peuters tot en met groep 8. Wij willen je heel graag leren over jullie Hemelse Vader en verlangen we ernaar dat jullie Hem wekelijks zullen ontmoeten.

Lees meer

Tieners (12-16 jr.)

Elke vrijdagavond om 20.00 uur zijn alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar welkom bij GODcentre Gouda Teens. Een enthousiaste groep tieners die ook door jonge mensen wordt geleid. Kom eens een kijkje nemen! Check het actuele programma op hun Instagram pagina.

Lees meer

Youth (16-21 jr.)

De jeugdgroep is een levendige groep van 16 t/m 21 jaar, met een grote passie voor Jezus en deze generatie. Check het actuele programma op de socials. Zien we jou vrijdag?

Lees meer

Youth 21+ (>21 jr.)

De 21+ Youth komen iedere eerste en derde vrijdag van de maand samen. Tijdens deze avonden maken we god groot, leren we meer van hem kennen. Daarnaast ontstaan er vriendschappen en hebben we een gezellige tijd samen! Zien we jou daar?

Lees meer

De Lifegroups zijn het klopende hart van onze gemeente. De plek waar je op kleinere schaal met elkaar kan connecten.

Lifegroups

Lees meer

De Lifegroups zijn de plek waar vriendschappen ontwikkelen en waar je groeit in jou relatie met Jezus door verbondenheid met zijn lichaam!