Youth 16-21

YOUTH 16-21 is een gezellige, nieuwsgierige en leuke groep jongeren van 16 t/m 21 jaar met een grote passie voor Jezus. Elke vrijdagavond komen we samen om met elkaar meer te leren over het christelijke geloof, van elkaar te leren en vriendschappen te bouwen. Elke vrijdag wordt de Bijbel opengeslagen, bidden we met en voor elkaar en aanbidden we Jezus. We hebben enthousiaste leiders, die jou graag persoonlijk leren kennen en je ook door de week heen meenemen in gebed.

Iedere vrijdag komen we als groep jongeren van 16 t/m 21 samen. De tweede vrijdag van de maand wordt een Deeper avond georganiseerd, waar we een thema behandelen om hier vervolgens in groepjes over door te praten. Op de derde vrijdag van de maand is de Fun avond waar vriendschappen en gezelligheid centraal staat. De vierde vrijdag van de maand is het tijd voor Foundations en wordt er een bijbelstudie gegeven. Als er een vijfde vrijdag in de maand is, wordt er een special georganiseerd.

Op de onderstaande Instagrampagina wordt je wekelijks geïnspireerd, bemoedigd en op de hoogte gehouden van de jeugdavonden. Voel je welkom om vrijdag langs te komen, we zien naar je uit!

Aanmelden 'Mijn Godcentre'

aanmelden

 Youth 16-21 Nieuws

NIEUWS

Agenda  

Agenda

Wanneer?
Elke vrijdag

Hoelaat?
20:00-22:00

Waar?
Jeugdruimte (V.1),
GODcentre Gouda

Vragen?
Stel gerust je vraag en wij zijn er voor je!

contact