GODCENTRE GOUDA

DOELGROEPEN

KINDEREN

GOD’S POWER KIDS

God’s Power Kids is voor alle kinderen t/m 12 jaar. Elke zondag hebben ze een eigen programma. Dit is speciaal gemaakt voor hen. Kinderen zijn niet te toekomst, kinderen zijn nu! We maken gebruik van het nieuwe programma “Family Matters”, dat ontwikkeld is in GODcentre Leiden.

 

GODCENTRE YOUTH

 

Elke vrijdagavond om 20.00 uur zijn alle jongeren tussen de 16 en 21 jaar welkom bij de Youth groep. Daarnaast komt de 21+ groep elke eerste en derde vrijdag van de maand samen. We willen God en elkaar beter leren kennen tijdens deze avonden. Je bent welkom en we zien uit naar je komst! Check het actuele programma op onze Instagram pagina.

WORSHIPTEAM

 

Lofprijs en aanbidding zijn belangrijke pijlers in de gemeente. Wij geloven dat God alle eer toekomt en hoe kunnen we dat beter uiten dan Hem te aanbidden? Het worshipteam bestaat uit gave gasten die hun leven erop inrichten om God te aanbidden. Het is hun hart je mee te nemen naar God en uit te dagen om Zijn aanwezigheid in te gaan.

HART VOOR DE STAD

HART VOOR GOUDA

Als GODcentre Gouda hebben we een hart voor onze stad: Gouda! Op dit moment zijn we met elkaar aan het bedenken, vormgeven en bouwen aan dingen waardoor we praktisch van waarde kunnen zijn en het hart van God kunnen laten zien.

 

HUWELIJKEN

INVESTEREN KUN JE LEREN

Voor stellen die gaan trouwen is er ondersteuning mogelijk in de voorbereiding, met als doel om een goede start te maken. Daarnaast willen we investeren in het huwelijk van de getrouwde mensen. 

Zijn jullie een stelletje en van plan te trouwen? Zorg dan dat je het snel laat weten zodat jullie een goede voorbereiding hebben op deze bijzondere stap.

X