GODCENTRE GOUDA

OUTREACH

HART VOOR DE STAD

HART VOOR GOUDA

Als GODcentre Gouda hebben we een hart voor onze stad: Gouda! Op dit moment zijn we met elkaar aan het bedenken, vormgeven en bouwen aan dingen waardoor we praktisch van waarde kunnen zijn en het hart van God kunnen laten zien.

EVANGELISATIE

Elke eerste en derde donderdagavond om 19.00 uur.

Een aantal keer per maand gaan we met een team de stad Gouda in om het goede nieuws van Jezus Christus met de mensen te delen. Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan. We verzamelen om 19:00 uur in Bijbelshop Samma, Turfmarkt 18, waar we samen kunnen bidden voor we starten.

 

COMPASSION

Samen met Compassion strijdt GODcentre voor een wereld zonder armoede. Compassion doet dit door lokale projecten waarbij kinderen worden voorzien van voedsel en onderwijs. We steunen structureel meerdere kinderen in de Filipijnen. Je kunt zelf ook een sponsorkind steunen in één van deze projecten.

CONGO

Vanuit GODcentre Leiden worden er in  Congo diverse projecten, waaronder de bouw van een weeshuis. Ze hebben ook grond aangeschaft waarmee ze de lokale bevolking werk verschaffen met het verbouwen van voedsel en daarmee ook de kinderen kunnen worden voorzien. Naast praktische steun organiseren zij ook jaarlijkse zendingsreizen om de lokale kerken geestelijk te ondersteunen, o.a. door het organiseren van evangelisatiecampagnes en het trainen van voorgangers.  

X