GODCENTRE GOUDA

TRAININGEN

FUNDAMENTENTRAINING

Een sterk gebouw heeft een stevig en goed fundament nodig. Wij willen je in deze training toerusten om dit fundament in je geloofsleven te leggen. 

LEVEN MET JEZUS

Deze training richt zich op iedereen die de eerste fundamenten heeft gelegd. Hoe geven we ons leven met Jezus vorm? Wat leert de Bijbel over het zijn van een discipel van Jezus? Hoe kan ik Jezus leven?

 

ROMEINENSTUDIE

Deze training bestaat uit 5 dinsdagavonden in juni 2020. Aan de hand van de Romeinenbrief, een prachtige brief door Paulus geschreven, gaan we leren over verschillende thema’s. Deze thema’s verdiepen ons geloof, bouwen onze relatie met God en helpen ons in ons praktisch christenleven. 

WE BLIJVEN ONTWIKKELEN

De trainingen spelen een belangrijke rol in het bouwen van onze visie. We geloven dat door de trainingen mensen aan hun relatie met God bouwen, elkaar op een dieper niveau leren kennen en dat mensen zichzelf leren zien door de ogen van God. Dit zijn de drie pijlers waarop de gemeente gebouwd is.

Daarom zullen we steeds nieuwe trainingen blijven ontwikkelen. Zodat we als gemeente blijven groeien. In de kennis van Gods Woord, in de ontmoetingen met de Vader en openbaringen die Hij ons wilt geven zodat we daaruit kunnen leven.

X